Παραμένει στον… πάγο ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Ματέους Ρέις

Η Ρίο Άβε ακόμα δεν έχει συγχωρέσει τον Ματέους Ρέις, που ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό και τον έχει «στον πάγο».

Παραμένει στον… πάγο ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Ματέους Ρέις

Ο Ματέους Ρέις ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του. Οι Πειραιώτες είχαν προχωρήσει τις συζητήσεις τους με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος μπακ, μάλιστα έφτασε στο σημείο να έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση της Ρίο Άβε και να την πιέσει προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως και να φύγει για τον Πειραιά. Τελικά το αντίθετο πέτυχε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είδε τη Ρίο Άβε να στυλώνει τα πόδια και να μη συναινεί στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Παρά τις προχωρημένες επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό ο παίκτης δεν έφυγε από τη Ρίο Άβε. Έμεινε εκεί και με τη διοίκηση του πορτογαλικού κλαμπ να είναι αποφασισμένη να του κάνει τη ζωή κόλαση. Μάλιστα για να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους για τους χειρισμούς του Ματέους Ρέις προχώρησαν στην απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο για το αριστερό άκρο της άμυνας τους.

Έτσι ο Ματέους δεν έχει παίξει ούτε λεπτό μετά τη διαμάχη που είχε λόγο Ολυμπιακού. Δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα και πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, ο Αντόνιο Σίλβα Κάμπος μίλησε για το θέμα λέγοντας: «Δεν θα δεχτούμε εκβιασμό από κανέναν. Ο τρόπος που χειριζόμαστε το θέμα του Ρέις χρησιμεύσει και για παραδειγματισμό για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Μας εκβίασε να συμφωνήσουμε με άλλον σύλλογο για να φύγει».

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Ρίο Άβε ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021. Το πορτογαλικό κλαμπ δεν έχει σκοπό να τον δώσει ούτε τον Ιανουάριο και προτιμάει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο παρά να βάλει έστω και λίγα χρήματα στο ταμείο του.

Να σημειώσουμε ότι τα μοναδικά παιχνίδια που έχει παίξει ο Ματέους Ρέις είναι για τα προκριματικά του Europa League με τη Μπάνια Λούκα και τη Μπεσίκτας. Μάλιστα με τους Τούρκους είχε πετύχει και το νικητήριο πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα. Από τότε διεκδίκησε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και δεν αγωνίστηκε ξανά.