Λεονάρντο: Μιλάμε με Νέιμαρ και Εμπαπέ για να συνεχίσουν στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, γνωστοποίησε ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας βρίσκεται ήδη σε πρόωρες συζητήσεις με τους μεγάλους αστέρες της Νέιμαρ και Εμπαπέ για επέκταση της συνεργασίας τους!

Λεονάρντο: Μιλάμε με Νέιμαρ και Εμπαπέ για να συνεχίσουν στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Τη δική της «απάντηση» στα κατά καιρούς δημοσιεύματα ότι την επόμενη (ή μεθεπόμενη...) μεταγραφική περίοδο θα χάσει τους κορυφαίους της παίκτες έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν με τον αθλητικό διευθυντή της, Λεονάρντο, να γνωστοποίει ότι οι Παριζιάνοι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων του Νέιμαρ και του Κιλιάν Εμπαπέ.

Όπως αποκάλυψε στο Γαλλικό ραδιοσταθμό, RMC Sport, ο Βραζιλιάνος (παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας),έχουν πραγματοποιηθεί ήδη οι πρώτες επαφές με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ αλλά και τον Ντι Μαρία (σ. που προχθές δήλωσε ότι θέλει να κλείσει την ευρωπαϊκή του καριέρα στην ομάδα της «Πόλης του Φωτός»), προκειμένου να επιτευχθεί η πρόωρη επέκταση των συμβολαίων τους:

«Έχουμε ξεκινήσει αρκετές διαπραγματεύσεις για την ανανέωση ορισμένων παικτών. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα. Οι ανανεώσεις που σκεφτόμαστε αφορούν τους Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Εμπαπέ ακόμη και Μπερνάτ ή Ντράξλερ, αρχίσαμε να τις συζητάμε και πρόκειται να εντείνουμε τις διαπραγματεύσεις τις επόμενες ημέρες», τόνισε ο Λεονάρντο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπαπέ, κατά πληροφορίες, ενημέρωσε από τις αρχές της σεζόν τους διοικούντες της Παρί πως θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Εμπαπέ αποτελεί, χρόνια, διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρώην προπονητή των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, να επιβεβαιώνει και την ανάλογη επιθυμία του Γάλλου στράικερ να φορέσει τη φανέλα των «μερένγκες».