Σε ποιες χώρες στον κόσμο γίνονται μεταγραφές

Σε αρκετές χώρες η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (9/11), αλλά παραμένει ανοιχτό το παράθυρο σε τρεις!

Σε ποιες χώρες στον κόσμο γίνονται μεταγραφές

Η πανδημία δημιούργησε νέα δεδομένα σε όλο τον κόσμο. Μεταγραφές μέχρι αρχές Οκτώβρη στην Ευρώπη και γενικά ένα αλαλούμ και στην ποδοσφαιρική κοινωνία. Μέχρι την Κυριακή ήταν ορατό το ενδεχόμενο ο Μάξι Λοβέρα να μπει στο αεροπλάνο και να πάει στη Βραζιλία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ήταν περίεργο, αλλά στη χώρα του καφέ υπήρχε ανοιχτό μεταγραφικό παράθυρο, το οποίο έκλεισε σήμερα (9/11). Η Βραζιλία, ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική χώρα που είχε ανοιχτή μεταγραφική περίοδο μέχρι τη Δευτέρα.

Σε Χιλή, Κίνα, Εσθονία, Εκουαδόρ και σε πολλές ακόμα χώρες συνέβαινε το ίδιο και οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα. Παραμένουν, ωστόσο ανοιχτές ακόμη τρεις μεταγραφικές αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα κινήσεις μπορούν να γίνουν στη Νιγηρία και σε ακόμα δύο μικρές χώρες. Στη Γρενάδα που είναι χώρα στην Καραϊβική θάλασσα με πληθυσμό κάτι περισσότερο από 110 χιλιάδες κατοίκους. Ανοιχτή είναι η μεταγραφική περίοδος στη Μοντσεράτ που είναι ένα νησί στην Καραϊβική θάλασσα με κοντά στους 5.000 κατοίκους και ήταν αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου. Η μεταγραφική περίοδος σε αυτές τις δύο χώρες ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου.

Σε δύο ημέρες ξεκινούν οι μεταγραφές στις Βερμούδες, νησιωτική χώρα στον Ατλαντικό ωκεανό με πληθυσμό κοντά στους 64.000 κατοίκους.