Μπάγερν: Φόβοι ότι ο Κίμιχ θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες...

Ανησυχία για τον Τζόσουα Κίμιχ, στην Μπάγερν Μονάχου, που χτύπησε κατά τη διάρκεια του klasiker, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ότι μπορεί να μείνει εκτός για 2 με 3 μήνε με ρήξη συνδέσμων στο γόνατο...

Μπάγερν: Φόβοι ότι ο Κίμιχ θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες...

Αγωνία επικρατεί στην Μπάγερν Μονάχου ότι η επικράτηση (3-2) στο klasiker επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στη Βεστφαλία, ενδέχεται ν' αποδειχθεί «Πύρρειος» λόγω του τραυματισμού του Τζόσουα Κίμιχ.

Ο δεξιός διεθνής Γερμανός μεσοαμυντικός αποχώρησε τραυματίας (και... κλαμένος) στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης και κατά πληροφορίες υπάρχει φόβος για τραυματισμό του στους

Ξεκάθαρη διάγνωση δεν υπάρχει ακόμη για τον Κίμιχ, ενώ ο προπονητής του Χάνσι Φλικ απέφυγε να κάνει κάποια εκτίμηση: «Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε διάσταση. Είναι ένας από τους παίκτες κλειδιά στη θέση του για εμάς».

Όπως αναφέρει, όμως, η «Bild», ο Κίμιχ έχει υποστεί τραυματισμό στον πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του, ενώ θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Αν υπάρχει ρήξη σε αυτό το σημείο τότε θα χρειαστεί χειρουργείο και θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση.

Από την άλλη, υπάρχει και το αισιόδοξο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο τραυματισμός είναι πιο ελαφρύς και θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικού χώρου για περίπου 2-4 εβδομάδες.