Bundesliga: Διατήρησαν το αήττητο τους Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ (highlights)!

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε της Χόφενχαϊμ με 2-1 σε ένα ματς με δύο χαμένα πέναλτι και διατήρησε το αήττητο της, όπως κι η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που νίκησε με το...χορταστικό 4-3, κι ανατροπή,την Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία στη Bundesliga.

Bundesliga: Διατήρησαν το αήττητο τους Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ (highlights)!

Τη δεύτερη μόλις νίκη της σε 7 αγώνες πέτυχε η Βόλφσμπουργκ νικώντας στο πρώτο χρονικά ματς του Κυριακάτικου προγράμματος της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga, την Χόφενχαϊμ με 2-1.

Ταυτόχρονα, όμως επέκτεινε το αήττητο της, αφού τα υπόλοιπα 5 ματς των «λύκων» έχουν λήξει ισόπαλα!

Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι έμειναν για 5ο σερί ματς μακριά από την επιτυχία αφού βρέθηκαν από το 26' με δύο γκολ στην... πλάτη!

Η ομάδα του Γκλάσνερ θα μπορούσε να κάνει και το 3-0 αλλά ο Βέγκχορστ (που είχε κάνει το 2-0) αστόχησε σε πέναλτι.

Έτσι η Χόφενχαϊμ ξαναμπήκε στο ματς με τον Ανταμιάν (87') και θα μπορούσε να πάρει τον πόντο αν στις καθυστερήσεις ο Κάστελς δεν απέκρουε πέναλτι του Νταμπούρ που είχε καταλογιστεί για χέρι του Άρνολντ (υπό την πίεση του αντίπαλου κίπερ που είχε ανέβει για την ισοφάριση)!

Φινάλε...ροντέο δηλαδή!

Τα ίδια και ...χειρότερα στο Λεβερκούζεν όπου η - έτερη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος - Μπάγερ, παρότι βρέθηκε δις να κυνηγάει στο σκορ νίκησε 4-3 την Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ.

Τα μισά γκολ της ανατροπής των νικήτων ο Αλάριο που έφτασε τα επτά στα τελευταία τέσσερα ματς όντας δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα μετά τον Λεβαντόφσκι.

Άλλα τόσα για τα «πουλάρια» έβαλε ο Στιντλ, αλλά τη γκολάρα της αγωνιστικής πέτυχε ο Λατσάρο

TΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ιδιαίτερα παραγωγικές ήταν οι ομάδες της Bundesliga στα πρώτα πέντε παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο, πριν το Klasiker, καθώς σημείωσαν συνολικά 19 γκολ!

Ξεχώρισαν αναμφίβολα οι... παραστάσεις που έδωσαν οι δυο ομάδες του Βερολίνου, οι οποίες επικράτησαν στους αγώνες τους με συνολικό σκορ 8-0!

Η Χέρτα πέτυχε εμφατικό διπλό στο Άουγκσμπουργκ με 0-3, ενώ η Ουνιόν διέλυσε την Αρμίνια Μπίλεφελντ με σκορ 5-0!

«Γεμάτες» ισοπαλίες είχαμε σε Μάιντς και Στουτγκάρδη (αμφότερες με 2-2), ενώ η Λειψία είχε εύκολο έργο επικρατώντας 3-0 της Φράιμπουργκ.

Tην Παρασκευή

Επτά ματς χωρίς νίκη για την Κολωνία που είχε τον Καπίνο στον πάγκο, τέταρτο σερί 1-1 η Βέρντερ Βρέμης με τον Λημνιό στην 11άδα.

Πολύ κοντά στην πρώτη εφετινή της νίκη στην Bundesliga έφτασε η Κολωνία, αλλά τελικά παρέμεινε για 7η σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο». Στο εναρκτήριο ματς της 7ης ημέρας οι «τράγοι» προηγήθηκαν στην Βρέμη της Βέρντερ με το αυτογκόλ του Μοϊσάντερ, αλλά 8 λεπτά πριν από το 90΄ ο Μπίτενκουρτ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Σε τέταρτο διαδοχικό ματς το τελικό σκορ «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών της Βέρντερ, η οποία παραμένει αήττητη μετά το 1-4 της πρεμιέρας από την Χέρτα Βερολίνου (19/09). Έκτοτε μετρά 6 ματς χωρίς να χάσει (4 ισοπαλίες και 2 νίκες).

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν στην αρχική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων κι αντικαταστάθηκε στο 64΄ από τον Ρεχμπεκάι. Στον πάγκο των γηπεδούχων έμεινε ο Στέφανο Καπίνο.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία 1-1
(67' αυτογκόλ Μοϊσάντερ / 82' Μπίτενκουρτ - πέν.)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11

Άουγκσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου 0-3
(44' πέν. Κούνια, 52' Λουκεμπάκιο, 86' Πιάτεκ)

Μάιντς – Σάλκε 2-2
(6' πέν. Μπροσίνσκι, 45'+2' πέν. Ματέτα - 36' Ουτ, 82' αυτ. Σεντ Ζούστε)

Λειψία – Φράιμπουργκ 3-0
(26' Κονατέ, 70' πέν. Ζάμπιτσερ, 89' Ανχελίνο)

Ουνιόν Βερολίνου – Αρμίνια Μπίλεφελντ 5-0
(3' Κεϊτά, 13' Άντριτς, 45'+2' Μπέκερ, 52' πέν. Κρούζε, 89' Τοσέρ)

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2
(17' πέν. Γκονζάλες, 37' Κάστρο - 61' Αντρέ Σίλβα, 75' Άμπραχαμ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 2-3
(45' Ρόις, 83' Χάαλαντ - 45'+4' Αλάμπα, 48' Λεβαντόφσκι, 80' Σανέ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/11

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-1
(5' Στέφεν, 26' Βέγκχορστ - 87' Ανταμιάν)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ 4-3
(27', 41' Αλάριο, 68' Μπέιλι, 83' Μπαουμγκαρτλίνγκερ - 18', 29' Στιντλ, 94' Λατσάρο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ