Serie A: «Άσφαιρες» Πάρμα και Φιορεντίνα (highlights)

Χωρίς γκολ έληξε το Πάρμα - Φιορεντίνα, η Σπέτσια επικράτησε εκτός έδρας 3-0 της Μπενεβέντο, ενώ η Κάλιαρι νίκησε (2-0) κι «έπιασε» την Σαμπντόρια. Την Παρασκευή η Σασουόλο «πέταξε» δύο σημαντικούς βαθμούς με το εντός έδρας 0-0 με την Ουντινέζε. To πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα highlights και η βαθμολογία στη Serie A.

Serie A: «Άσφαιρες» Πάρμα και Φιορεντίνα (highlights)

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση Πάρμα - Φιορεντίνα.

Aποτέλεσμα φυσιολογικό, μετά από μέτριο ματς, που σηματοδοτεί την τρίτη σερί ισοπαλία των γηπεδούχων, ενώ για τους φιλοξενούμενους «βιόλα»... τρίζει η καρέκλα του τεχνικού Μπέπε Ιακίνι, αφού η ομάδα του δεν σκόραρε για δεύτερο σερί ματς.

Νωρίτερα, μετά από 4 αγωνιστικές με 2 πόντους συγκομιδής η Σπέτσια, επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας 3-0, εκτός έδρας, την Μπενεβέντο, στην αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που επέστρεψαν στα «σαλόνια» του κάλτσιο.

Έτσι όχι μόνο πέρασε στη βαθμολογία, την ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι, αλλά την υποχρέωσε στην 4η διαδοχική ήττα της. Μάλιστα έχοντας δεχθεί στα δύο τελευταία ματς συνολικά έξι γκολ...

Νωρίτερα, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα 20 λεπτών στο β' μέρος η Κάλιαρι πέτυχε τον σκοπό της υποδεχόμενη τη Σαμπντόρια, στο εναρκτήριο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ζοάο Πέδρο και Νάντεζ, οδηγώντας την ομάδα τους στο τρίποντο με 2-0, χάρη στο οποίο η Κάλιαρι «έπιασε» την αντίπαλό στην κατάταξη με 10 βαθμούς.

Την Παρασκευή

Δεν κατάφερε η Σασουόλο να περάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος έστω και με αγώνα περισσότερο από τη Μίλαν. Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Serie A έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε.

Η ομάδα του Ούντινε από την πλευρά της κατάφερε και πήρε έναν βαθμό που τον έχει μεγάλη ανάγκη, φτάνοντας τους τέσσερις στο πρωτάθλημα.

Το πρoφίλ της 7ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11

Σασουόλο – Ουντινέζε 0-0


ΣΑΒΒΑΤΟ 7/11

Κάλιαρι – Σαμπντόρια 2-0
(48' Ζοάο Πέδρο, 69' Νάντεζ)

Μπενεβέντο – Σπέτσια 0-3
(29' Πομπέγκα, 65', 70' Ενζολά)

Πάρμα – Φιορεντίνα 0-0

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/11

13.30: Λάτσιο – Γιουβέντους
16.00: Αταλάντα – Ίντερ, Τζένοα – Ρόμα, Τορίνο – Κροτόνε
19.00: Μπολόνια – Νάπολι
21.45: Μίλαν – Βερόνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ