Μαρσέιγ: Δυσαρέσκεια Τοβέν για την αλλαγή του

Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στη Μαρσέιγ, η οποία δεν μπορεί να ηρεμήσει με τελευταίο παράδειγμα το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Τοβέν στο ματς με τη Στρασβούργο.

Μαρσέιγ: Δυσαρέσκεια Τοβέν για την αλλαγή του

Στη Μαρσέιγ περίμεναν το παιχνίδι με τη Στρασβούργο προκειμένου να επουλώσουν μερικές από τις πληγές τους. Οι τρεις ήττες στο Champions League έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην ομάδα της Μασσαλίας.

Το 1-0 επί της Στρασβούργο, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό για να ηρεμήσει την κατάσταση. Στην Ολιμπίκ η κατάσταση είναι δύσκολη και οριακή κάτι που το παραδέχονται άπαντες πλέον με τον Βίλας Μπόας να δέχεται σκληρή κριτική.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στη Μαρσέιγ είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Στρασβούργο. Συγκεκριμένα στο 65' της αναμέτρησης ο Αντρέ Βίλας Μπόας αποφάσισε να βγάλει από τον Φλοριάν Τοβέν και να περάσει στη θέση του Ντάριο Μπενεντέτο.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άρεσε και πολύ στον πρώτο με αποτέλεσμα να δείξει την έντονη δυσαρέσκεια του. Τη στιγμή της αλλαγή του έκανε μορφασμούς με το πρόσωπο του δείχνοντας ότι δεν συμφωνούσε με την απόφαση του προπονητή του.