Σόλσκιερ: «Δεν θα καταρρεύσω σαν χάρτινος πύργος»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις «φωνές» κατά του προσώπου του.

Σόλσκιερ: «Δεν θα καταρρεύσω σαν χάρτινος πύργος»

Οι «φωνές» κατά του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχουν δυναμώσει μετά τις δύο συναπτές ήττες της σε Premier League και Champions League από Άρσεναλ και Μπασακσεχίρ. Οι φήμες περί συζητήσεων της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ποκετίνο έχουν πυκνώσει, ωστόσο ο Νορβηγός τεχνικός «κλείνει τα αυτιά του» και συνεχίζει την πορεία του.

«Ήμουν πάντα ανοιχτός στον διάλογο με την ομάδα. Έχουμε μία καλή επικοινωνία από τότε που ήρθα. Όλα είναι καλά στο Μάντσεστερ και δεν περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα. Υπάρχει πάντα πίεση. Μεγάλωσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρω πώς να διαχειρίζομαι καλές και άσχημες καταστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σόλσκιερ και συμπλήρωσε…

Φυσικά δεν κοιτάζω ένα ή δύο αποτελέσματα και να καταρρεύσω σαν χάρτινος πύργος. Η ομάδα ήταν θετική και μου έδειξε χαρακτήρα. Ανυπομονώ για το γεύμα του Σαββάτου. Ξέρετε ότι μετά από δύσκολες μέρες έρχονται καλύτερες. Δεν περιμένεις κάτι πέρα από κριτική, έχει σημασία ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα πισωγυρίσματα και οι παίκτες δείχνουν συγκεντρωμένοι».

Τέλος, υποστήριξε: «Πριν λίγες μέρες ήμασταν οι καλύτεροι όταν κερδίζαμε την Λειψία και την Παρί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τους παίκτες».