Γκουαρντιόλα: «Σαν τις εκλογές στην Αμερική»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ και το παρομοίασε με τις αμερικανικές εκλογές.

Γκουαρντιόλα: «Σαν τις εκλογές στην Αμερική»

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι έχει μπροστά της η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία την Κυριακή (18:30) υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την Premier League. Οι "πολίτες" δεν έχουν κανένα περιθώριο γι' απώλεια βαθμών απέναντι στους Reds, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα μιλώντας γι' αυτόν τον αγώνα τον παρομοίασε με τις εκλογές στις ΗΠΑ.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά σαν τις εκλογές στις ΗΠΑ, όλες οι ψήφοι πρέπει να καταμετρηθούν. Υπάρχουν πολλοί πόντοι ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός προπονητής.

Τόνισε ακόμη ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη: «Γνωρίζουμε ότι πρέπει να έχουμε καλή απόδοση για να τους κερδίσουμε, έχουμε κερδίσει και έχουμε χάσει στο παρελθόν. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Επισήμανε ακόμη ότι η Λίβερπουλ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η Λίβερπουλ είναι το μεγαλύτερο φαβορί, αλλά νομίζω πως τα πράγματα αλλάζουν με την πανδημία. Βλέπω και άλλες ομάδες δυνατές. Τα επόμενα πέντε με δέκα παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά. Ελπίζουμε στο τέλος να έχουμε μία ευκαιρία να παλέψουμε για τον τίτλο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας