«Βράζει» η Μαρσέιγ - Καθοριστικό το ματς με τη Στρασμπούρ

«Βράζει» η Μαρσέιγ μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες στο Champions League και ο Αντρέ Βίλας Μπόας περιμένει από τους παίκτες του να δει αντίδραση στην αποψινή αναμέτρηση με τη Στρασμπούρ.

«Βράζει» η Μαρσέιγ - Καθοριστικό το ματς με τη Στρασμπούρ

Σε οριακό σημείο συνεχίζει να βρίσκεται η Μαρσέιγ. Η ομάδα της Μασσαλίας επέστρεψε στο Champions League και αυτό το έκανε πανηγυρικά, αλλά η σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θα την περίμεναν. Το συγκρότημα του Αντρέ Βίλας Μπόας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν έχει βαθμό, ενώ μετά από τρία παιχνίδια δεν έχει καταφέρει ούτε καν να σκοράρει.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τη Μαρσέιγ πριν την πρεμιέρα της με τον Ολυμπιακό, αλλά τα τρία παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση άνοιξαν ακόμα περισσότερες πληγές στο κορμί της.

Η κριτική που δέχεται η Ολιμπίκ είναι πολύ σκληρή και μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που το αποψινό παιχνίδι με τη Στρασμπούρ να έχει χαρακτηριστεί ως οριακό. Η αναμέτρηση με την προτελευταία της βαθμολογίας είναι πλέον καθοριστική και ο Βίλας Μπόας περιμένει το αποψινό (22:00) ματς πως και πως.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να δει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του. Θέλει να βγάλουν εγωισμό στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη. Πάντως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στη Μασσαλία με την εικόνα της ομάδας να μη βελτιώνεται και ο Βίλας Μπόας να μην περνάει τις καλύτερες του ημέρες.