Η Άντερλεχτ πιέζει για Βράνιες

Βελγική ιστοσελίδα θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ.

Η Άντερλεχτ πιέζει για Βράνιες

Η dhnet.be αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ: «Η Άντερλεχτ αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την υπογραφή του κεντρικού αμυντικού Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βράνιες ανήκει στην AEK, την πρωταθλήτρια της Ελλάδας, με την οποία έχει ένα χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο. Το αντίτιμο της μεταγραφής θα είναι μικρό».

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της βελγικής ομάδα, ωστόσο αποκάλυψε ότι αυτό δεν έχει «μεταφραστεί» σε επίσημη πρόταση. Νωρίτερα το nieuwsblad.be ανέφερε: «Ο Βόσνιος ήξερε το ενδιαφέρον της Αντερλεχτ τον χειμώνα και ήθελε να έρθει. Όμως οι Έλληνες τον κράτησαν. Τώρα η Άντερλεχτ θα κάνει μία προσπάθεια για να αποκτήσει γρήγορα τον Βράνιες».

Τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν πως η Αντερλεχτ κοστολογεί τον Βράνιες στα 2 εκατ. ευρώ! Η Αντερλεχτ αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σπάχιτς, τον οποίο πούλησε στην Κράσνονταρ έναντι 7 εκατ. ευρώ.

Τον Βράνιες θέλει διακαώς ο προπονητής της Άντερλεχτ, Χέιν Φανχάζεμπρουκ. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πει όχι αν φτάσει στα γραφεία της μια πρόταση κοντά στα 2 εκ. ευρώ.