Serie A: Πρώτη φετινή νίκη για Τορίνο, 2-1 την Τζένοα (highlights)

Την παρθενική της νίκη στη φετινή Serie A πανηγύρισε η Τορίνο, που επιβλήθηκε 2-1 της Τζένοα στο «Λουτζί Φεράρις» σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Serie A: Πρώτη φετινή νίκη για Τορίνο, 2-1 την Τζένοα (highlights)

Το πρώτο τρίποντο στο φετινό Καμπιονάτο πανηγύρισε η Τορίνο και έκανε ένα σημαντικό «βήμα» στην προσπάθεια που καταβάλει για έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού της Serie A. Μετά από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες αναμετρήσεις της στον θεσμό, η ομάδα του Μάρκο Τζανπάολο κέρδισε 2-1 την Τζένοα στο «Λουτζί Φεράρις» σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Η «γκρανάτα» μπήκε δυναμικά στο ματς και μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης στην Γένοβα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το τέρμα που σημείωσε ο Σάσα Λούκιτς (0-1). Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού στο 26’ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με το αυτογκόλ του Λούκα Πελεγκρίνι.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Τζένοα προσπάθησε να φτάσει στα γκολ για να αποσοβήσει την ήττα. Εκ του αποτελέσματος όμως, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90’ με τον Σκαμάτσα για το τελικό 1-2. Για την Τζένοα αυτή ήταν η τρίτη φετινή της ήττα στην κατηγορία, με την οποία παρέμεινε μόλις δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
2/10: Φιορεντίνα – Σαμπντόρια 1-2
3/10: Σασουόλο – Κροτόνε 4-1, Ουντινέζε – Ρόμα 0-1.
4/10: Αταλάντα – Κάλιαρι 5-2, Μπενεβέντο – Μπολόνια 1-0, Λάτσιο – Ίντερ 1-1, Πάρμα – Ελλάς Βερόνα 1-0, Μίλαν – Σπέτσια 3-0, Γιουβέντους – Νάπολι 3-0 (σ.σ. στα χαρτιά).

ΣΗΜΕΡΑ (4/11)
Τζένοα – Τορίνο 1-2
(90’ Σκαμάτσα – 10’ Λούκιτς, 26’ αυτ. Πελεγκρίνι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ