Παρουσία 20.000 θεατών το Φερεντσβάρος - Γιουβέντους!

Με την έγκριση των Ουγγρικών αρχών 20.000 ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις κερκίδες στην σημερινή αναμέτρηση Φερεντσβάρος - Γιουβέντους για το Champions League

Παρουσία 20.000 θεατών το Φερεντσβάρος - Γιουβέντους!

Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα ψάχναμε γήπεδο για να φιλοξενήσει το Άρης - ΑΕΚ λόγω του λοκντάουν στην Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ευρώπη τα ματς διεξάγονται, σχεδόν καθολικά, σε, καταθλιπτικά, άδειες εξέδρες, λόγω της πανδημίας, η αναμέτρηση Φερεντσβάρος-Γιουβέντους, για τον 7ο όμιλο του Champions League θα διεξαχθεί με 20.000 κόσμο, υπό τις... ευλογίες της Ουγγρικής Κυβέρνησης!

Ήτοι κάτι λιγότερο από το 1/3 της χωρητικότητας της «Πούσκας Αρένα» (65.114 θεατές).

Κι ενώ επιτρέπεται η παρουσία στις εξέδρες τόσων θεατών. υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για την αποχώρηση τους από το γήπεδο!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όσοι βρεθούν στις εξέδρες του θα πρέπει να πάνε κατευθείαν στο σπίτι τους και μάλιστα από τον συντομότερο δρόμο, χωρίς να κάνουν την παραμικρή στάση.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να υπάρξει έλεγχος ή ιχνηλάτηση, εφόσον διαπιστωθούν κρούσματα του κορωνοϊού, άπαντες πρέπει να παρουσιάσουν τα εισιτήριά τους ως αποδεικτικά πως βρέθηκαν στπ γήπεδο.