Ο' Jogo: «Μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αραβίας στον Λέμα»

Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αραβίας στον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. 

Ο' Jogo: «Μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αραβίας στον Λέμα»

Η μεταγραφική προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι ο κεντρικός αμυντικός με το όνομα του Κρίστιαν Λέμα να βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρολεύκων». Ο 28χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Μπελγκράνο, αφού απάντησε αρνητικά στην πρόταση για ανανέωση, και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Το προηγούμενο διάστημα ο Λέμα βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα. Σημερινό δημοσίευμα της "O' Jogo", ωστόσο, αναφέρει ότι ο παίκτης δέχτηκε εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Μέσης Ανατολής, το όνομα της οποίας δεν έχει ακόμα διαρρεύσει.

Με αυτά τα δεδομένα, ο ποδοσφαιριστής δύσκολα θα μείνει στην Ευρώπη. Η οικονομική πρόταση, όπως αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα είναι πολύ μεγάλη για να την ανταγωνιστούν ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα αφήσει την περίπτωση του Λέμα και θα κοιτάξει εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λέμα πραγματοποίησε πολύ καλή και «γεμάτη» χρονιά με την φανέλα της Μπελγκράνο, σημειώνοντας δύο γκολ σε 22 συμμετοχές.