Ο Χιούτον μετατρέπει τον Καφού σε «δεκάρι» στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Αλλάζει ρόλο εντός γηπέδου ο Καφού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία πήγε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος προορίζεται για «δεκάρι»!

Ο Χιούτον μετατρέπει τον Καφού σε «δεκάρι» στη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Αλλαγή θέσης στον αγωνιστικό χώρο επίκειται για τον Καφού στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Και όχι όποια κι όποια αλλαγή, καθώς ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός προορίζεται να πάρει την μπαγκέτα του μαέστρου!

Ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, όπως είναι το πλήρες όνομα του Καφού, δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στους «ξυλοκόπους» στις 5 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο (31/10) κατέγραψε και την πρώτη συμμετοχή του με την αγγλική ομάδα στο πρωτάθλημα της Championship με αντίπαλο τη Μίντλεσμπρο.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ λοιπόν, Κρις Χιούτον, αποκάλυψε ότι σκέφτεται να μετατρέψει τον Καφού στον οργανωτή-επιτελικό μέσο της «κόκκινης» ομάδας, παρ' ότι η φυσική θέση του 27χρονου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή είναι αμυντικός χαφ.

Είπε συγκεκριμένα ο τεχνικός της Φόρεστ: «Είναι μια διαφορετική επιλογή αυτή που έχω στο μυαλό μου, αυτή του μεσοεπιθετικού. Δεν είχε πολλές ευκαιρίες και ήρθε λίγο πριν έρθω κι εγώ. Ακόμη τον γνωρίζω. Στις προπονήσεις όμως δείχνει καλά και ποιοτικά στοιχεία. Απλά νιώθω ότι ως "δεκάρι" θα μπορούσε να προσφέρει».