Ligue 1: Υψηλές «πτήσεις» η Νις του Πατρίκ Βιεϊρά, 3-0 την Ανζέ (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Η Νις έμεινε για πέμπτο σερί ματς αήττητη στην Ligue 1 και με το 3-0 επί της Ανζέ προσπέρασε την Μαρσέιγ και «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στη Ligue 1.

Ligue 1: Υψηλές «πτήσεις» η Νις του Πατρίκ Βιεϊρά, 3-0 την Ανζέ (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Την πέμπτη φετινή της νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Νις και διεύρυνε στα πέντε παιχνίδια το αήττητό της στην κατηγορία. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 εκτός έδρας της Ανζέ και με το τρίποντο αυτό προσπέρασε την Μαρσέιγ και «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Νίκαιας προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο με τους Ρόνι Λόπες (12’) και Λεές-Μελού (23’ με πέναλτι) και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπουνταουί (77’).

Στο μεταξύ, η Ντιζόν για ένατο συνεχόμενο ματς στον θεσμό έμεινε μακριά από τη νίκη, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) με την Λοριάν και παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ στην προτελευταία βρίσκεται σταθερά το Στρασβούργο που υπέστη την έβδομη ήττα του την τρέχουσα σεζόν με 2-1 από τη Ρεμς.

Πέραν αυτών, η Μετς με γκολ του Γκεγιέ από το 15’ νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Νιμ και πλησίασε τις ευρωπαϊκές θέσεις του Σαμπιονά.

Ένα και να ...καίει!

Η Μονπελιέ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο «Ζοφρουά Γκισάρ» κι επιβλήθηκε της Σεντ Ετιέν μ' αποτέλεσμα να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις 20 Σεπτέμβρη, βάζοντας τέρμα σ' ένα ανεπιτυχές σερί 4 αγώνων (2 ήττες - 2 ισοπαλίες).

Αντίθετα η κατρακύλα των «στεφανουά» συνεχίστηκε, αφού αυτή ήταν η 5η διαδοχική τους ήττα (στις δύο τελευταίες δεν έχουν σκοράρει καν..), ενώ έξι είναι τα ματς τους χωρίς τρίποντο!

Τα ματς του Σαββάτου

Μόνη πρώτη στην κορυφή της Ligue 1 είναι ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν από το βράδυ του Σαββάτου, καθώς πέρασε εμφατικά με σκορ 0-3 από την έδρα της Ναντ για την 9η αγωνιστική.

Νωρίτερα, η Ρεν επιβλήθηκε 2-1 της Μπρεστ παρότι είχε μείνει πίσω στο, χάρη σε ένα τετράλεπτο ξέσπασμα στο β' ημίχρονο.

To προφίλ της 9ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10

Μαρσέιγ – Λανς ΑΝΑΒΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10

Ρεν – Μπρεστ 2-1
(65' Ντα Σίλβα, 69' Αγκουέρντ - 56' Ονορά)

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3
(47' Ερέρα, 65' πέν. Εμπαπέ, 88' Σαράμπια)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11

Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ 0-1
(14' Mαβιντιντί)

Ανζέ – Νις 0-3

(12’ Ρόνι Λόπες, 23’ (πέν.) Λεές-Μελού, 77’ Μπουνταουί)

Ντιζόν – Λοριάν 0-0

Νιμ – Μετς 0-1

(15’ Γκεγιέ)

Ρεμς – Στραβούργο 2-1

(22’ (αυτ.) Καμαρά, 26’ Φάες – 30’ (πέν.) Αζόρκ)


18.00: Μονακό – Μπορντό
22.00: Λιλ – Λιόν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ