Αναβλήθηκε το Γκεζτέπε - Αλάνιασπορ λόγω του σεισμού στη Σάμο

Η τουρκική ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει το Γκεζτέπε - Αλάνιασπορ που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (31/10), λόγω των θυμάτων και των καταστροφών στην Σμύρνη από τον σεισμό στην Σάμο.

Αναβλήθηκε το Γκεζτέπε - Αλάνιασπορ λόγω του σεισμού στη Σάμο

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον φονικό σεισμό της Σάμου και φυσικά το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν νεκροί και τεράστιες καταστροφές.

Η Σμύρνη μετράει τις πληγές της και η τουρκική ομοσπονδία σε συνεργασία με την Γκεζτέπε του Μπράουν Ιντέγιε που εδρεύει στην Σμύρνη, πήρε την απόφαση να αναβάλει το παιχνίδι με την Αλάνιασπορ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (31/10).

Το πότε θα γίνει το Γκεζτέπε - Αλάνιασπορ είναι μία συζήτηση που δεν αφορά και δεν απασχολεί κανέναν αυτή τη στιγμή, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς η Σμύρνη βρίσκεται πλέον σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Για την ώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση αναβολής τους.

Όσο για την Αλάνιασπορ; Τη στιγμή που έγινε ο σεισμός ήταν στο αεροπλάνο από την Αλάνια με προορισμό την Σμύρνη.

Στο μεταξύ, πριν από τον σεισμό η Γκεζτέπε είχε ανακοινώσει ότι βρέθηκαν τρία θετικά κρούσματα Covid-19, ένα σε ποδοσφαιριστή, ένα σε μέλος του τεχνικού τιμ και άλλο ένα σε εργαζόμενο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας