Γιατροί κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα σχόλια του για τα τεστ κορονοϊού!

Χαρακτηρίζοντας τον «επιπόλαιο» Ιταλός μικροβιολόγος καταφέρθηκε εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο για όσα είπε για τα τεστ κορονοϊού

Γιατροί κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα σχόλια του για τα τεστ κορονοϊού!

Αντιδράσεις στην ιατρική κοινόητα (και δη την Ιταλική) έχουν προκληθεί για τα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τα τεστ κορονοϊού

Ο καθηγητής μικροβιολόγιας, του Πανεπιστημίου της Πάντοβα, Αντρέα Κρισάντι, είναι ο δεύτερος μετά τον λοιμωξιολόγο Ρομπέρτο Μπουριόνι, που κατέκρινε δημόσια το σχόλιο του Πορτογάλου αστέρα για το τεστ ανίχνευσης της πανδημίας, χαρακτηρίζοντας τον «επιπόλαιο».

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το τελευταίο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα των «μπιανκονέρι» κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Champions League (0-2).

Το γεγονός προκάλεσε τον εκνευρισμό του 35χρονου με αποτέλεσμα να σχολιάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μ' απαξιωτικές εκφράσεις το τεστ κορονοϊού.

Αν και το σχόλιο σβήστηκε ακολούθως , είχε κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, με τον λοιμωξιολόγο, Ρόμπερτ Μπουριόνι, να είναι ο πρώτος που αντιδρά («καλώς τον λοιμωξιολόγο»). Ωστόσο, ο Πορτογάλος τα «άκουσε» και από τον Μικροβιολόγο Αντρέα Κρισάντι, ο οποίος μιλώντας στο ιταλικό Rainews24 χαρακτήρισε την κίνησή του ως επιπόλαιη:

«Είναι ένα δείγμα επιπολαιότητας και έλλειψης σεβασμού για τους άλλους. Πολλοί είναι αυτοί που αρρωσταίνουν από λάθος συμπεριφορά άλλων και οι δηλώσεις του αυτές δείχνουν ακριβώς έλλειψη σεβασμού», τόνισε ο καθηγητής.