Γκιγκς: Ο Φαν Χάαλ μου έριξε γροθιά στο στομάχι όταν πρωτοσυναντηθήκαμε!

Το παρασκήνιο της πρώτης του συνάντησης με τον Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε ο Ράιαν Γκιγκς και το χτύπημα στην κοιλιά, που δέχθηκε από τον Ολλανδό προπονητή...

 Γκιγκς: Ο Φαν Χάαλ μου έριξε γροθιά στο στομάχι όταν πρωτοσυναντηθήκαμε!

Ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν είναι από τους ευκολότερους χαρακτήρες που κυκλοφορούν στα γήπεδα της υφηλίου δεν περιμέναμε να το μάθουμε από τον Ράιαν Γκιγκς.

Ωστόσο η αποκάλυψη του εμβληματικού παλαίμαχου άσου της Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ στο podcast του (παλαίμαχου της Λίβερπουλ) Τζέιμι Κάραγκερ ότι ο Ολλανδός τον... χτύπησε, στο στομάχι, την πρώτη φορά που συναντήθηκε μαζί του, ενόψει της συνεργασίας τους στους «κόκκινους διαβόλους» (σ. ο Ουαλλός ήταν βοηθός του) σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!

«Ήταν διαφορετικός. Την πρώτη φορά που με συνάντησε με χτύπησε στο στομάχι. Έπρεπε να τον συναντήσω, είχα μία λίστα από ποδοσφαιριστές. Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο, άνοιξε την πόρτα, με κοίταξε και μου είπε ότι είμαι σε καλή φόρμα. Τότε με χτύπησε στο στομάχι....

Ήταν δύσκολη στιγμή, δεν ήξερα τι να κάνω. Θα μπορούσα να πω κάτι, αλλά ίσως να με έδιωχνε. Όμως έτσι ήταν...» ανέφερε ο Γκιγκς.

Στη συνέχεια μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματά του, όταν έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ένιωσα ότι ήταν σωστή στιγμή να φύγω. Ήμουν στεναχωρημένος, αλλά και ανακουφισμένος για την απόφαση μου. Ήταν δύσκολοι 18 μήνες στη συνέχεια δεν είχα ιδέα τι να κάνω».