Μπαρτομέου: «Παραιτήθηκα από τη Μπαρτσελόνα, γιατί με προσέβαλαν και με απείλησαν»

Ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, προχώρησε σε εξηγήσεις για τον λόγο που αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της Μπαρτσελόνα. Μίλησε για απειλές προς το πρόσωπο του.

 Μπαρτομέου: «Παραιτήθηκα από τη Μπαρτσελόνα, γιατί με προσέβαλαν και με απείλησαν»

O Tζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου αποχώρησε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο πριν εβδομάδες, ύστερα από τη σύγκρουση που είχε με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Μπαρτομέου προχώρησε σε εξηγήσεις για τους λόγους που πήρε την απόφαση να παραιτηθεί απο την προεδρία του συλλόγου, σχολιάζοντας τα εξής: "Είπαν ότι έχουμε πράγματα να κρύψουμε. Είναι λάθος. Έχω πολλή εμπειρία. Πάντα έλεγα ότι αυτοκριτική μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτά που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες ξεπέρασαν κάθε όριο.

Με προσέβαλαν και με απείλησαν. Το ίδιο έκαναν και στα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Μας έλαχε να διοικήσουμε την Μπάρτσα στις πιο δύσκολες στιγμές της ομάδας και του κλαμπ. Από το 2010 έχουμε κατακτήσει 149 τίτλους σε όλα τα επαγγελματικά αθλήματα.

Ήταν τιμή μας που υπηρετήσαμε το σύλλογο. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να κλείσει η συμφωνία με τους παίκτες και τους υπαλλήλους για τη μείωση μισθών.

Εάν δεν γίνει, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την ομάδα. Θα μου ήταν πιο εύκολο να παραιτηθώ μετά από τη συντριβή στο Μόναχο. Πήρα όμως αποφάσεις για να εγγυηθώ τη σταθερότητα της ομάδας».