Μπαρτσελόνα: Μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ διοίκησης και παικτών!

Οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν να παραστούν σε συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τις μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων του συλλόγου

Μπαρτσελόνα: Μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ διοίκησης και παικτών!

Το χάσμα ανάμεσα στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και τους παίκτες της ομάδας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο, καθώς δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» κάνουν ό, τι μπορούν για να βοηθήσουν τους απλούς εργαζόμενους του καταλανικού συλλόγου απέναντι στη διοίκηση του Μπαρτομέου και με τον τρόπο τους πιέζουν για να γίνει αποδεκτό αίτημά τους, να μην συμπεριληφθούν δηλαδή οι υπάλληλοι της ομάδας στις περικοπές των μισθών.

Την ώρα που ο σύλλογος ζητούσε και από το υπαλληλικό προσωπικό να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των μειώσεων των μισθών, οι παίκτες αντέδρασαν και ζήτησαν όλοι οι εργαζόμενοι να εξαιρεθούν από αυτό.

Μετά το πρώτο ραντεβού με τους διοικούντες, οι ποδοσφαιριστές είχαν απαιτήσει εγγράφως τη συμφωνία για να μην υπάρξουν μειώσεις στους εργαζόμενους, αυτό το έγγραφο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια τους κι έτσι, δεν θα παραστούν εντός της ημέρας στη νέα συνάντηση με τη διοίκηση.

Είναι προφανές πως η κόντρα φτάνει στα άκρα με τους παίκτες να μην είναι καν διατεθειμένοι να συζητήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.