Bundesliga: «Τριάρα» η Λεβερκούζεν με οδηγό τον Αλάριο (highlights)

Στο τελευταίο ματς για την 5η αγωνιστική της Bundesliga η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε της Άουγκσμπουργκ με πρωταγωνιστή τον Λούκας Αλάριο. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στην Bundesliga.

Bundesliga: «Τριάρα» η Λεβερκούζεν με οδηγό τον Αλάριο (highlights)

Ο Λούκας Αλάριο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της δευτεριάτικης (26/10) αναμέτρησης της Bundesliga ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Άουγκσμπουργκ, με την οποία έκλεισε και η αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

O Αργεντινός στράικερ άνοιξε το σκορ νωρίς και παρά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, ένα τέταρτο πριν από το φινάλε έδωσε ξανά το προβάδισμα στις «ασπιρίνες», με τον Ντιαμπί να γράφει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις.

Την Κυριακή

Δίχως νικητή έληξε το δεύτερο χρονικά ματς του Κυριακάτικου προγράμματος της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga μεταξύ Βέρντερ Βρέμης και Χόφενχαϊμ.

Το 1-1 διαμορφώθηκε στα 22 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και διατήρησε τους «πράσινους» αήττητους για 4ο αγώνα (2ν - 2 ισοπ.), ενώ η ομάδα του Γερμανικού Νότου πήρε τον πρώτο της πόντο μετά από δύο «άγονες» αναμετρήσεις με την παρθενική ισοπαλία της στο τρέχον πρωτάθλημα.

Νωρίτερα, ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη, στην τρέχουσα σεζόν, στην 5η αγωνιστική!

Θύμα των «λύκων» η επανακάμψασα στην κατηγορία Αρμίνια Μπίλεφελντ, την οποία οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-1 χάρη σε δύο γκολ στο α' μέρος, τα οποία επιτεύχθηκαν σε διάστημα ενός λεπτού (Βέγκχορστ στο 19' και Άρνολντ στο 20')!

Η αγωνιστική δράση της Κυριακής ολοκληρώνεται με το ματς της Βέρντερ Βρέμης απέναντι στη Χόφενχαϊμ (19:00).

Το Σάββατο

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει χατ-τρικ σε 68 λεπτά συμμετοχής (καθώς στη συνέχεια αντικαταστάθηκε), η Μπάγερν επιβλήθηκε άνετα 5-0 της Άιντραχτ Φραγκφούρτης στο Μόναχο, για την 5η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Πολωνός σκόραρε με τρεις διαφορετικούς τρόπους (δεξί σουτ, αριστερό σουτ, κεφαλιά) κι έφτασε ήδη τα δέκα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα! Ο Λιρόι Σανέ και ο 17χρονος Τζαμάλ Μουσιάλα, που μπήκαν ως αλλαγή, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για τους Βαυαρούς, που παραμένουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Στην κορυφή συνεχίζει η Λειψία, η οποία νίκησε δύσκολα 2-1 τη Χέρτα, χάρη σε πέναλτι του Ζάμπιτσερ στο 77΄ κι αφού οι Βερολινέζοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες από το 50', λόγω αποβολής του Τσεεφούικ. Η Γκλάντμπαχ με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο νίκησε 3-2 τη Μάιντς και την άφησε στο... απόλυτο μηδέν, ενώ ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ουνιόν Βερολίνου με τη Φράιμπουργκ.

Στο ακροτελεύτιο ματς της ημέρας, η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην παραπαίουσα Σάλκε. Οι γηπεδούχοι σκόραραν τρεις φορές στο β' ημίχρονο και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 3-0, έτσι εξακολουθούν να ισοβαθμούν με την Μπάγερν στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Την Παρασκευή

Με ισοπαλία είχε ανοίξει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής. Η Στουτγκάρδη υποδέχθηκε την Κολωνία και παρότι σκόραρε στα πρώτα... δευτερόλεπτα με δράστη τον Μανγκαλά, περιορίστηκε τελικά στην ισοπαλία με 1-1, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν καν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Το προφίλ της 5ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/10

Στουτγκάρδη–Κολωνία 1-1
(1' Mανγκαλά - 23' πέν. Άντερσον)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10

Μπάγερν Μονάχου-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 5-0
(10΄, 26΄, 61΄ Λεβαντόφσκι, 73΄ Σανέ, 90΄ Μουσιάλα)

Λειψία-Χέρτα Βερολίνου 2-1
(11΄ Ουπαμεκανό, 77΄πεν. Ζάμπιτσερ - 8΄ Κόρντομπα)

Ουνιόν Βερολίνου-Φράιμπουργκ 1-1
(36΄ Άντριτς - 34΄ Γκρίφο)

Μάιντς-Γκλάντμπαχ 2-3
(23΄, 36΄ Ματετά - 15΄ Στιντλ, 76΄πεν. Χόφμαν, 83΄ Γκίντερ)


Μπορούσια Ντόρτμουντ–Σάλκε 3-0
(55' Ακάντζι, 61' Χάαλαντ, 78' Χούμελς)

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10

Βόλφσμπουργκ–Αρμίνια Μπίλεφελντ 2-1
(19' Βέγκχορστ, 20' Άρνολντ - 80' Σίπλοκ)

Βέρντερ Βρέμης–Χόφενχαϊμ 1-1
(5' Έγκεσταϊν - 22' Γκάιγκερ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/10

Μπάγερ Λεβερκούζεν–Άουγκσμπουργκ 3-1
(16' πέν., 74' Αλάριο, 90'+4' Ντιαμπί - 52' Καλιγκιούρι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ