Κορονοϊός: Η κυβέρνηση της Ιταλίας ξανακλείνει τα γήπεδα της Serie A για τον κόσμο

Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να ξανακλείσει τα γήπεδα για τους θεατές μπροστά στην απειλητική αύξηση των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη γειτονική χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Κορονοϊός: Η κυβέρνηση της Ιταλίας ξανακλείνει τα γήπεδα της Serie A για τον κόσμο

Άρον άρον η κυβέρνηση της Ιταλίας επαναφέρει το καθεστώς των κλειστών για τον κόσμο γηπέδων εξαιτίας της ανησυχητικής αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη γειτονική χώρα.

Με απόφαση που ανακοινώθηκε σήμερα (26/10), ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε γνωστοποίησε ότι τίθεται ξανά σε ισχύ η απαγόρευση φιλάθλων για τουλάχιστον έναν μήνα, απόρροια των 21.000 νέων κρουσμάτων που βρέθηκαν την Κυριακή (25/10). Πριν από λίγο οι ιταλικές αρχές ενημέρωσαν ότι τα καινούργια περιστατικά Covid-19 στην επικράτεια ανέρχονται σε 17.012 για σήμερα Δευτέρα (26/10).

Με γνώμονα λοιπόν τον περιορισμό νέας έξαρσης του κορονοϊού, η ιταλική κυβέρνηση ανέστειλε το όριο των 1.000 θεατών που είχε επιτρέψει από τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Serie A.

Κατόπιν αυτής της νέας εξέλιξης, τόσο το αποψινό ντέρμπι πρωταθλήματος Μίλαν - Ρόμα (21:45) όσο και το σπουδαίο μεθαυριανό (28/10) ματς Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα για το Champions League (22:00) θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.