«Αγκάθι» για την Πόρτο το συμβόλαιο του Οτάβιο

Η Πόρτο θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Οτάβιο, αλλά στο… κόλπο έχει μπει και η Σεβίλλη που καραδοκεί να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

«Αγκάθι» για την Πόρτο το συμβόλαιο του Οτάβιο

Ο Οτάβιο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Πόρτο με τη Ζιλ Βισέντε και όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει ούτε στο ματς με τον Ολυμπιακό την Τρίτη. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και παρά το γεγονός πως το ιατρικό επιτελείο των "Δράκων" έκανε τα πάντα για να τον ετοιμάσει για το ματς της Τρίτης τελικά κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί.

Το θέμα που υπάρχει πλέον με τον Οτάβιο έχει να κάνει με το συμβόλαιο του. Συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Πόρτο και από την ομάδα του "Ντραγκάο" υπάρχει η διάθεση να του προτείνει ανανέωση συμβολαίου. Όπως αναφέρει η Abola η Πόρτο είναι έτοιμη να καταθέσει μία πολύ σημαντική προσφορά στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Βέβαια η Πόρτο δεν φαίνεται να παίζει μόνη της για τον Οτάβιο. Στο… κόλπο έχει μπει γερά και η Σεβίλλη, η οποία πολιορκεί τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον παίκτη τον Ιανουάριο για να υπογράψει στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Το ζήτημα του Οτάβιο είναι σοβαρό για την Πόρτο, αφού θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τα επόμενα χρόνια.