Ράμος: «Καθαρό το πέναλτι που κέρδισα» (vid)

Με δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε κατηγορηματικά πως το πέναλτι που κέρδισε ήταν καθαρό.

Ράμος: «Καθαρό το πέναλτι που κέρδισα» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα που διεξήχθη στο «Καμπ Νου» με 3-1.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1-3: Με VAR-άμος πήρε το clasico (Highlights)

Σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης έπαιξε μεταξύ άλλων και ο Σέρχιο Ράμος ο οποίος όχι μόνο ξεπέρασε τον τραυματισμό του κατάφερε μάλιστα και να σκοράρει από τα έντεκα βήματα.

Μάλιστα με δηλώσεις του τόνισε πως το πέναλτι που κέρδισε ήταν καθαρό αφού ο Λενγκλέ τον τράβηξε.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Η ενότητα αυτής της ομάδας έχει φανεί όταν βρίσκεται σε πολύ δύσκολες στιγμές. Υποφέραμε και τρέξαμε πολύ, αλλά δούλεψε η επικοινωνία. Πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη νίκη αλλά σκεφτόμαστε ήδη το ερχόμενο ματς. Είμαι χαρούμενος με το γκολ που πέτυχα. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα είμαστε χαρούμενοι, παρά τα όσα γράφονται, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα ενωμένη. Ήταν μία τρομερή ευκαιρία να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Κάποια πράγματα όπως η ακεραιότητα και η επιθυμία δεν διαπραγματεύονται και απόψε η Ρεάλ τα είχε για 90 λεπτά. Το πέναλτι που κέρδισα ήταν πολύ καθαρό, ο Λενγκλέ με τράβηξε όταν προσπάθησα να πηδήξω για τη μπάλα. Το να κατακρίνουν τον διαιτητή για μία φάση που είναι τόσο προφανής, είναι για μένα άδικο».