Καλντερόν: «Ανόητη η πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ!»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλντερόν τα... έψαλλε στην τωρινή διοίκηση της “Βασίλισσας” που πούλησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Καλντερόν: «Ανόητη η πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ!»

Ισχυρό ήταν το σοκ των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Champions League.

Μεταξύ των ανθρώπων που λάτρεψαν τον μαδριλένικο σύλλογο και διαμαρτυρήθηκαν δημοσίως, ήταν και ο Ραμόν Καλντερόν! Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ, λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, βγήκε δημόσια και χαρακτήρισε “ανόητη” την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η τωρινή διοίκηση - σύμφωνα με τον Καλντερόν - δεν φρόντισε να καλύψει το κενό του.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι πωλήθηκε ανόητα ο Κριστιάνο, ήταν σαφές ότι η ομάδα χρειαζόταν ενισχύσεις σε αυτή τη θέση, αλλά και σε άλλες. Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι η Ρεάλ έχει πολλούς ανοικτούς λογαριασμούς. Ο Ζιντάν κάνει ό,τι μπορεί με τους πόρους που διαθέτει. Με την Σαχτάρ έγιναν πολλά λάθη, αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις ένα άτομο. Είναι μία σειρά από γεγονότα που έχουν οδηγήσει τη Ρεάλ σε αυτό το σημείο. Πούλησαν τον Ρονάλντο σε μία περίοδο που δεν είχαν κανέναν άλλον να σκοράρει”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος των “μερένχες”.