Ζιντάν: «Και πέρσι λέγατε τα ίδια για το μέλλον μου»

Δεν δείχνει να ανησυχεί για το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ζιντάν: «Και πέρσι λέγατε τα ίδια για το μέλλον μου»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του, ειδικά μετά τις δύο “κολλητές” ήττες και μάλιστα εντός έδρας από τις Κάντιθ και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Γάλλος τεχνικός των “μερένχες” παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (23/10), με αφορμή το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (24/10) και εκεί δεν έδειξε καμία ανησυχία για τη θέση του στον πάγκο της Ρεάλ.

Αν πιστεύω ότι κινδυνεύει η θέση μου; Τα ίδια λέγονταν και πέρσι. Αυτό που οφείλω να κάνω είναι να δουλέψω, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Αρχίσαμε άσχημα, δείξαμε πως δυσκολευόμαστε απέναντι σε ομάδες που κλείνονται πίσω”.

Συνεχίζοντας ο “Ζιζού” αναφέρθηκε στο αν κάνει αυτοκριτική μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα: Κάνω πάντα κριτική στον εαυτό μου, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω ότι τα πράγματα μπορούμε να τα αλλάξουμε όλοι μαζί. Μετά από μία ήττα η περισσότερη κριτική αφορά εμένα και αυτό είναι λογικό. Αλλά είμαι ο πρώτος που δεν ζει με το παρελθόν. Τα σημαντικότερα είναι αυτά που έρχονται και έχουμε τη θέληση να κάνουμε ένα καλό ματς. Αισθάνομαι την υποστήριξη του προέδρου και των παικτών. Έχω κερδίσει πολλά με αυτούς τους παίκτες και θα είμαι μαζί τους μέχρι θανάτου επειδή παλεύουν, μάχονται, τρέχουν”.

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα: “Ο καλύτερος τρόπος για να πάρουμε τα πάνω μας είναι να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα, γιατί απλούστατα αυτό είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Το κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία, το ωραίο στο ποδόσφαιρο είναι πως μπορείς να αλλάξεις γρήγορα τα πράγματα”.