Τι είπε ο Μέσι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Το αυριανό (24/11) ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, για το Ισπανικό πρωτάθλημα, κλέβει την παράσταση και ο Μέσι ρωτήθηκε για τις μονομαχίες του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τι είπε ο Μέσι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Ρεάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε ο Μέσι, ο οποίος δεν παρέλειψε φυσικά να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Πορτογάλο άσο και να παίξει με τη Γιουβέντους στο μεγάλο ματς της Τετάρτης για το Champions League με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

«Προφανώς, όταν ο Κριστιάνο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης τα παιχνίδια ήταν ξεχωριστά. Πάντα ήταν τα "κλάσικο", αλλά με τον Κριστιάνο στο χορτάρι έπαιρναν πιο ιδιαίτερη σημασία.

Η αντιπαλότητά μας ανήκει στο παρελθόν και πλέον κοιτάμε μπροστά στις προκλήσεις του σήμερα.

Όπως αυτή που έρχεται την Τετάρτη κι ελπίζουμε ότι ο Κριστιάνο να βρίσκεται εκεί και ότι θα αναρρώσει σύντομα από τον κορονοϊό.

Τα μεταξύ μας παιχνίδια ήταν και παραμένουν ξεχωριστά και θα ζουν αιώνια. Κρατάνε εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις αυτή την κόντρα σε τέτοια επίπεδα για τόσο μεγάλο διάστημα», τόνισε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα που προετοιμάζεται για το αυριανό (24/11) ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.