Δοκιμάζεται στην Άρσεναλ ο γιος του Ντένις Μπέργκαμπ

Ο γιος του θρυλικού Ντένις Μπέργκαμπ, Μίτσελ, δοκιμάζεται στην Άρσεναλ ώστε να ενταχθεί στην ομάδα των «κανονιέρηδων» κάτω των 23ων ετών.

Δοκιμάζεται στην Άρσεναλ ο γιος του Ντένις Μπέργκαμπ

Από δοκιμαστικά περνάει στην Άρσεναλ ο γιος του θρύλου των «κανονιέρηδων», Ντένις Μπέργκαμπ, Μίτσελ, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα των λονδρέζων κάτω των 23ων ετών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πρόσφατα έλυσε την συνεργασία του με την Άλμερε, με την ελπίδα να κερδίσει ένα συμβόλαιο συνεργασίας στους λονδρέζους.

Ο Μίτσελ Μπέργκαμπ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε πρώτη ομάδα ενός συλλόγου και ο προπονητής της νεανικής ομάδας της Άρσεναλ, Στιβ Μπολντ, τσεκάρει εδώ και μια εβδομάδα τον παίκτη πριν πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα τον κρατήσει τελικά στον σύλλογο.

Όσο για τον πατέρα του, τον Ντένις Μπέργκαμπ; Ο Ολλανδός έγραψε την χρυσή του «χρυσή» ιστορία στην ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας στα 11 χρόνια που παρέμεινε στις τάξεις της, πριν αποχωρήσει το 2006 για να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο 51χρονος σήμερα Μπέργκαμπ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα στην καριέρα του στην Άρσεναλ, εκ των οποίων και το αήττητο της σεζόν 2003-04, όπως επίσης τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας, τρία Κομιούνιτι Σιλντ (σ.σ. αγγλικό Σούπερ Καπ) και ήταν φιναλίστ τόσο του Champions League την περίοδο 2005/06, όσο και του Κυπέλλου UEFA την σεζόν 1999-2000.