Βέρντερ Βρέμης: Θετικός στον κορονοϊό ο Αγκού, σε καραντίνα όλη η ομάδα

Ένας παίκτης της Βέρντερ Βρέμης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου αποφάσισε να βάλει όλη την ομάδα σε καραντίνα.

Βέρντερ Βρέμης: Θετικός στον κορονοϊό ο Αγκού, σε καραντίνα όλη η ομάδα

Κάθε άλλο παρά θετικά είναι τα νεότερα στο «στρατόπεδο» της Βέρντερ Βρέμης, αφού η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου αποφάσισε να βάλει όλη την ομάδα σε καραντίνα. Στις τάξεις των «πρασίνων» βρέθηκε ένας παίκτης θετικός στον κορονοϊό και οι ιθύνοντες αποφάσισαν να πάρουν άμεσα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλα κρούσματα.

Δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στην πανδημία είναι ο Φέλιξ Αγκού, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα της νόσου. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των υπολοίπων ποδοσφαιριστών ήταν αρνητικά, ωστόσο αύριο (23/10) άπαντες θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις για την πανδημία.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η σημερινή προπόνηση της Βέρντερ δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ σημειώνεται επίσης πως ο σύλλογος θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή (25/10) την Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga.