Γερμανικό Υπουργείο Υγείας: “Μπείτε στο γήπεδο, αλλά μην τραγουδάτε”!

Αυξάνονται κατά εκατοντάδες τα κρούσματα κορονοϊού στην Γερμανία, αλλά το Υπουργείο Υγείας επιμένει σε ανοικτά γήπεδα, με την παράκληση ο κόσμος να μην τραγουδάει!

Γερμανικό Υπουργείο Υγείας: “Μπείτε στο γήπεδο, αλλά μην τραγουδάτε”!

Είναι από τα περίεργα που μπορούν να συμβούν στην εποχή που ζούμε με τον κορονοϊό. Να επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων στα γήπεδα, αλλά να τους ζητείται από τις αρμόδιες αρχές να παραμένουν σιωπηλοί. Να μην πανηγυρίζουν ούτε τα γκολ με φωνές, αλλά να περιορίζονται απλώς σε ένα... σήκωμα από το κάθισμά τους!

Όλα αυτά λοιπόν εισηγήθηκε το Υπουργείο Υγείας στους περίπου 5 χιλιάδες φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Ουνιόν Βερολίνου, η οποία θα φιλοξενήσει το Σάββατο (24/10) την Φράιμπουργκ για την Bundesliga.

“Μπείτε στο γήπεδο, αλλά μην τραγουδάτε”, ζητάει το Υπουργείο Υγείας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τις αρμόδιες Αρχές του Βερολίνου, οι οποίες εδώ και μέρες έχουν κρούσει το “καμπανάκι” για την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων.

Το γήπεδο λοιπόν της Ουνιόν δεν θα κλείσει, αλλά θα μοιάζει με... θέατρο. Μάσκες και γάντια θα φορούν οι φίλαθλοι, όμως, θα τιμωρείται όποιος τραγουδάει!