Ροντρίγκες: «Μίλησα με τον Μαρτίνς αλλά...»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και έκανε αναφορά στην ανοιχτή γραμμή που είχε με τον Ολυμπιακό για να ενταχθεί στους «ερυθρόλευκους», προτού τελικά επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ.

Ροντρίγκες: «Μίλησα με τον Μαρτίνς αλλά...»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης έδωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο 29χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο άφησε τη Φενέρμπαχτσε στην οποία είχε δοθεί δανεικός από την Αλ Ιτιχάντ και επέστρεψε στη σαουδαραβική ομάδα στην οποία ανήκει.

Στις δηλώσεις του στον αέρα ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επαφές που είχε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας ότι μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο δεν έπιασε λιμάνι, διότι τον κάλεσε πίσω ο νυν σύλλογός του και ήταν υποχρεωμένος να συμμορφωθεί.

«Η ομάδα μου η Αλ Ιτιχάντ έχει νέο προπονητή και με κάλεσε να παίξω. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην ομάδα μου! Θα βρω και τον Πρίγιοβιτς εκεί, ο οποίος επίσης γύρισε στον σύλλογο», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τη διετία 2015-17.

Για τη φημολογία ότι βρισκόταν κοντά στον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Ολυμπιακός με ήθελε. Μίλησα με τον προπονητή, αλλά δεν ήταν θέμα της Φενέρ. Έχω συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ και έπρεπε να το σεβαστώ ότι με ήθελε πίσω. Είχα επαφή όμως, είχα μιλήσει. Σίγουρα το σκεφτόμουν ότι είχα παίξει στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ποδόσφαιρο και πρέπει να σέβομαι κάθε σύλλογο. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, αλλά σέβομαι και τον Ολυμπιακό. Ξέρω τι σημαίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχεις σεβασμό σε όλες τις ομάδες».