Λειψία: Στο χειρουργείο ο Κλόστερμαν

Ο Λούκας Κλόστερμαν της Λειψίας θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό του γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Λειψία: Στο χειρουργείο ο Κλόστερμαν

Κάθε άλλο παρά θετικά είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της Λειψίας για την κατάσταση της υγείας του Λούκας Κλόστερμαν. O 24χρονος Γερμανός δεξιός μπακ τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο το περασμένο Σάββατο (17/10) στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Ο Κλόστερμαν, που αγωνίζεται με τα χρώματα της Λειψίας από το 2014, όταν αποκτήθηκε από την Μπόχουμ, έχει προλάβει να πάρει μέρος σε μόλις πέντε αναμετρήσεις της ομάδας του την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Λειψία είναι αήττητη φέτος στην Bundesliga και οδηγεί την «κούρσα» στην κατηγορία, ενώ στο Champions League βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπασακσεχίρ.