Παρελθόν ο Μπάντοβιτς για την Μπουριράμ

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποτελεί παρελθόν για τη Μπουριράμ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Ταϊλάνδης.

Παρελθόν ο Μπάντοβιτς για την Μπουριράμ

Παρελθόν αποτελεί για τη Μπούριραμ Γιουνάιτεντ ο Μπόζινταρ Μπάντοβις. Ο Σέρβος προπονητής μετά από 4,5 χρόνια στην Ταϊλάνδη έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Σε αυτή την απόφαση έπαιξε ρόλο και η πανδημία που επηρέασε την προετοιμασία της ομάδας με συνέπεια να μην έχει τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών. Ο "Μπόσκο" είχε καθίσει στον πάγκο της Μπουριράμ το 2015 και το 2015 έφυγε για την Τέρο Σασάνα. Επέστρεψε στον σύλλογο τον Αύγουστο του 2016 και τώρα οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Με τη Μπουριράμ Γιουνάιτεντ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα. Η μία ήταν τη σεζόν 2016-2017 και η άλλη την επόμενη σεζόν, 2017-2018. Έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες με τη Μπουριράμ, αλλά ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε και οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως θα ήταν προτιμότερο να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή, υπάρχουν στιγμές ευτυχίας και λύπες. Μετά από σχεδόν 4,5 χρόνια είναι καιρός να φύγω, αλλά έχοντας πάντα υπέροχες αναμνήσεις με τρόπαια και νίκες. Είμαι ευγνώμων στον κ. Νιουίν και την κα. Καρούνα για τη δεύτερη ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και θα σας έχω όλους στην καρδιά μου. Φεύγω, αλλά η καρδιά μου μένει εδώ», ανέφερε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

VERY DIFICULT DAY! YOU ARE THE BEST!❤❤❤??⚽️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bozidar Bandovic (@bbandovic) στις