Παρί Σεν Ζερμέν: Δημοσίευμα για το μέλλον του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι και το καλοκαίρι του 2022. Ο Γάλλος ωστόσο δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του θα αποχωρήσει του χρόνου!

Παρί Σεν Ζερμέν: Δημοσίευμα για το μέλλον του Εμπαπέ

Θέμα με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική εφημερίδα «Parisien» αναφέρει πως ο σούπερ σταρ της ομάδας δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του, που λήγει σε δυο χρόνια, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει και την αποχώρησή του το επόμενο καλοκαίρι!

Ένα ακόμη δημοσίευμα στη Γαλλία για το μέλλον του Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σίγουρα είναι νωρίς αλλά στην πατρίδα του, υποστηρίζουν πως δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν αυτό λήξει, το καλοκαίρι του 2022.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ ενημέρωσε πως το καλοκαίρι θέλει να αποχωρήσει

Εάν αυτό συμβεί τότε του χρόνου το καλοκαίρι, η Παρί θα επιχειρήσει να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2021 προκειμένου να μην χαθεί ο παίκτης σε δυο χρόνια ως ελεύθερος.

Ήδη για τον Γάλλο σούπερ σταρ εδώ και καιρό ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα ενώ κάποιοι φέτος το καλοκαίρι έβαλαν στο...παιχνίδι και τη Λίβερπουλ, αν και οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν συνηθίζουν να προχωράνε σε τέτοιες μεταγραφές.