Ο Μαρτίνς για Ντανίλο Περέιρα: «Πολύτιμος χαφ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον Ντανίλο Περέιρα, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μαρτίνς για Ντανίλο Περέιρα: «Πολύτιμος χαφ»

Στο RCM Sport μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς και ανέλυσε τον Ντανίλο Περέιρα. Με τον Πορτογάλο χαφ ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει συνεργαστεί στη Μαρίτιμο και είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

«Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Κυρίως είναι αμυντικός χαφ αλλά μπορεί να... διαλύσει και να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου εάν βρει ελεύθερους χώρους. 'Διαβάζει' γρήγορα και καλά το παιχνίδι. Είναι δυνατός στις εναέριες μονομαχίες και μπορεί να σκοράρει επίσης. Είναι πολύτιμος για κάθε προπονητή και την ισορροπία της ομάδας».

Για το ότι πήγε στην Παρί: «Δεν ήταν έκπληξη για μένα που πήρε τέτοια μεταγραφή. Ο Ντανίλο είναι παίκτης για μεγάλη ομάδα και η Παρί είναι τέτοια ομάδα. Περίμενα αυτό να συμβεί νωρίτερα».

Για το πως είναι ως άνθρωπος: «Πολύ ήσυχος, απλός και ήρεμος γενικά. Κάνει τη δουλειά του καλά και είναι σεβαστός στην ομάδα. Η Παρί πήρε έναν εξαιρετικό παίκτη και έναν πολύ καλό χαρακτήρα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω για αυτό».