Μπράγκα: Κράτησε τον «κανονιέρη» Παουλίνιο για πέντε χρόνια ακόμα ενόψει ΑΕΚ

Παρών στον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 22/10 θα είναι ο βασικός επιθετικός της Μπράγκα Παουλίνιο, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με την πορτογαλική ομάδα έως το 2025.

Μπράγκα: Κράτησε τον «κανονιέρη» Παουλίνιο για πέντε χρόνια ακόμα ενόψει ΑΕΚ

Τη φανέλα της Μπράγκα θα φοράει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ζοάο Πάουλο Ντίας Φερνάντες, γνωστός εν συντομία ως Παουλίνιο.

Τον 27χρονο Πορτογάλο στράικερ διεκδίκησαν και αυτό το καλοκαίρι αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 7ο όμιλο του Europa League φρόντισε να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Για την ακρίβεια, υπέγραψε μαζί του νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στους Μπραγκίστας έως το καλοκαίρι του 2025.

Η Μπράγκα αποφάσισε την επέκταση της συνεργασίας με τον Παουλίνιο έναν χρόνο προτού εκπνεύσει το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ερχόμενος στην ομάδα τον Μάιο του 2017. Από τότε έχει αγωνιστεί σε 132 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα της και έχει σημειώσει 53 γκολ, κάνοντας όνομα στα πορτογαλικά γήπεδα για την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπράγκα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων την ερχόμενη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.