Παρελθόν για τη Φενέρμπαχτσε ο Ροντρίγκες, γυρίζει στην Αλ Ιτιχάντ

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες έλυσε το συμβόλαιο του με τη Φενέρμπαχτσε και πλέον επιστρέφει στην Αλ Ιτιχάντ.

Παρελθόν για τη Φενέρμπαχτσε ο Ροντρίγκες, γυρίζει στην Αλ Ιτιχάντ

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε για να πάρει τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει άκρη με Φενέρμπαχτσε και Αλ Ιτιχάντ. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι για να πάρει τον ποδοσφαιριστή δεν τα κατάφερε.

Ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αφού έβλεπε πως στη Φενέρμπαχτσε δεν υπολογιζόταν, ενώ δεν ήθελε να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ. Παρόλα αυτά οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να βρουν την άκρη και να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τελικά έμεινε στην Τουρκία.

Ο Ερόλ Μπουλούτ δεν άλλαξε την άποψη του για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε εκτός πλάνων. Πριν λίγο η Φενέρμπαχτσε έκανε γνωστό πως έλυσε το συμβόλαιο με τον Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι πλέον είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ.

Η τουρκική ομάδα είχε αποκτήσει δανεικό τον Γκάρι για δύο σεζόν, δηλαδή ο δανεισμός του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021. Από τη στιγμή που ήταν εκτός πλάνων ο παίκτης η Φενέρ ήθελε να απαλλαγεί και από το μεγάλο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως κάλυπτε το 50% του συμβολαίου που είχε με την Αλ Ιτιχάντ και αυτό έφτανε στα 4,2 εκατ. ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, είναι υποχρεωμένος πλέον να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ. Όσο παιζόταν η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε τονίσει πως δεν θέλει να παίξει ξανά στην ομάδα της Αραβίας. Τώρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή, ενώ με την Αλ Ιτιχάντ έχει συμβόλαιο έως το 2023.