ΑΠΟΕΛ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε εντός έδρας από την Πάφο και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα της Κύπρου ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

ΑΠΟΕΛ: Στην πόρτα της εξόδου ο Ουζουνίδης

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Πάφο και πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα της Κύπρου ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Η Πάφος αγωνιζόταν με δέκα παίκτης από το 51' της αναμέτρησης, αλλά παρόλα αυτά πήρε τη νίκη χάρη σε πέναλτι του Βαλακάρι στο 84'. Τα ΜΜΕ στην Κύπρο έχουν βουίξει πως το κλίμα για τον Ουζουνίδη είναι πολύ βαρύ πλέον και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε πως η κυπριακή ομάδα αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League, ενώ απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται η Ομόνοια.

Ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγγνώμη στον κόσμο και σε όλους στην ομάδα. Ήταν απογοητευτικό όλο. Δουλέψαμε πολύ καλά και αυτό που εμφανίσαμε στο γήπεδο ήταν διαφορετικό από αυτό που ετοιμάζαμε. Είμαι σίγουρος πως δεν είναι οι δυνατότητες των παικτών, δεν ξέρω αν δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του ΑΠΟΕΛ.

Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, αυτό που με απογοήτευσε είναι η εικόνα, από το πρώτο λεπτό. Ετοιμάσαμε κάποια πράγματα και δεν τα είδαμε στο γήπεδο. Όταν υπάρχει αυτή η εικόνα δεν έχεις να πεις κάτι. Ακόμα μια φορά συγγνώμη. Πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους. Οι παίκτες δεν είναι κακοί. Έχουμε κάποιο πρόβλημα στην πίεση. Να αλλάξουμε σχηματισμό; Θα δούμε. Δεν είδα τίποτα από αυτά που δουλέψαμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας