Καβάνι για Παρί: «Ασυνήθιστη στιγμή, κανείς δεν περίμενε να συμβεί»

Ο Έντισον Καβάνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον, νωρίς-νωρίς στη σεζόν θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Καβάνι για Παρί: «Ασυνήθιστη στιγμή, κανείς δεν περίμενε να συμβεί»

Για τα συναισθήματά του, που θα βρεθεί αμέσως αντίπαλος της πρώην ομάδας του, της Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε ο Έντισον Καβάνι της… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλέον.

Ο Ουρουγουανός, ο οποίος δεν έπαιξε στη νίκη της ομάδας του επί της Νιουκάστλ, αλλά ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους» στο Champions League, απέναντι στην Παρί (20/10, 22:00), τόνισε αρχικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην Γιουνάιτεντ και μπορώ να αγωνιστώ στην Premier League. Θέλω όταν παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Να προπονούμαι και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος».

Στη συνέχεια είπε: «Όσον αφορά το ματς με την Παρί θα είναι περίεργο για εμένα. Θα βιώσω μία ασυνήθιστη στιγμή, που κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί. Θα πρέπει να παίξω αντίπαλος της Παρί. Θα είναι όμως ένα απίστευτο συναίσθημα».

Ο πρώην συμπαίκτης του Καβάνι, Κιλιάν μίλησε κι αυτός για το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» και για τον Έντινσον Καβάνι λέγοντας: «Δεν αισθάνομαι παράξενα που ο Έντινσον είναι σε άλλη ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Θα παίξουμε ενάντια στην ομάδα του και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε»!