Περέιρα: «Σέβομαι τους οπαδούς του Ολυμπιακού, δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό»

Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε και την Πόρτο και αναφέρθηκε στους οπαδούς των τριών ομάδων.

Περέιρα: «Σέβομαι τους οπαδούς του Ολυμπιακού, δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό»

Για έξι μήνες κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού και περισσότερο τον θυμάται ο κόσμος για τον χαρακτήρα του παρά για τα όσα πέτυχε με την ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος για τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ήταν στην ομάδα του Πειραιά από τις 8 Ιανουαρίου 2015 έως τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς.

Τώρα ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στην Κίνα, αλλά δεν ξεχνάει το πέρασμα του από την ομάδα του Πειραιά. Το καλοκαίρι του 2015 άλλωστε άφησε τον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε.

Ο 52χρονος προπονητής σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του. Μάλιστα τόνισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ να δουλέψει στον Παναθηναϊκό.

«Λατρεύω τους οπαδούς του Ολυμπιακού, της Φενέρμπαχτσε και της Πόρτο. Μπορώ να σας πω ότι δεν θα πήγαινα ποτέ να δουλέψω στον Παναθηναϊκό, τη Μπενφίκα και τη Γαλατασαράι, διότι σέβομαι τους οπαδούς», ανέφερε ο Πορτογάλος.