Αποκάλυψη Σπανταφόρα: «Ο Κριστιάνο παραβίασε το πρωτόκολλο»

Ο Ιταλός υπουργός αθλητισμού, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, εκτιμά ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο για να παίξει στην Εθνική Πορτογαλίας.

Αποκάλυψη Σπανταφόρα: «Ο Κριστιάνο παραβίασε το πρωτόκολλο»

Θέση στο ζήτημα που προέκυψε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, πήρε ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας.

Ο Βιντσέντζο Σπανταφόρα είδε τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους και της Εθνικής Πορτογαλίας να διαγιγνώσκεται θετικός στο τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε, όπως έκανε και όλη η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Ο Ρονάλντο αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής και τέθηκε σε καραντίνα.

Με δηλώσεις του στη RAI ο Σπανταφόρα θεωρεί ότι ο Ρονάλντο παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο ταξιδεύοντας προς την Πορτογαλία και επιστρέφοντας από την πατρίδα του: «Ναι, νομίζω ότι παραβίασε το πρωτόκολλο, αν δεν υπήρχε συγκεκριμένη άδεια από τις υγειονομικές αρχές για το ταξίδι του».

Η ομάδα του Κριστιάνο, Γιούβε, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Corriere della Sera», αρνείται το γεγονός και ισχυρίζεται ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ιταλία με ιατρική πτήση.