Στουτγκάρδη: Στο χειρουργείο ο Μαυροπάνος, επιστρέφει το 2021

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος θα υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο και θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις της Στουτγκάρδης στο υπόλοιπο του 2020.

Στουτγκάρδη: Στο χειρουργείο ο Μαυροπάνος, επιστρέφει το 2021

Από την καινούργια χρονιά θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος στις αναμετρήσεις της Στουτγκάρδης.

Ο Έλληνας αμυντικός, που βρίσκεται στον γερμανικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον μηνίσκο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε στη φιλική αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με τη Φράιμπουργκ στις 8 Οκτωβρίου και παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μην χρειαστεί να περάσει τις πύλες του χειρουργείου, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

«Ο Ντίνος υπέστη τραυματισμό στον μηνίσκο του στο φιλικό εναντίον της Φράιμπουργκ και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση», είπε για το σχετικό θέμα ο προπονητής Πελεγκρίνο Ματαράτσο, επιβεβαιώνοντας το σχετικό θέμα.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Μαυροπάνος θα απουσιάσει από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ομάδας του το τρέχον έτος και θα μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στη δράση από το 2021. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας αμυντικός πρόλαβε να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε μόλις ένα παιχνίδι της ομάδας του στην Bundesliga, στο 1-1 με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν.