Σε καραντίνα η Γιουβέντους, θετικός στον κορονοϊό κι ο ΜακΚένι!

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλος ένας παίκτης της Γιουβέντους, ο Γουέστον ΜακΚένι, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊο μ' αποτέλεσμα η πρωταθλήτρια Ιταλίας να τεθεί σε απομόνωση

Σε καραντίνα η Γιουβέντους, θετικός στον κορονοϊό κι ο ΜακΚένι!

Σε κλοιό κορονοϊου η Γιουβέντους...

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλος παίκτης της πρωταθλήτριας Ιταλίας διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊο.

Η ομάδα του Τορίνο γνωστοποίησε πως ο 22χρονος Αμερικανός, μέσος, Γουέστον ΜακΚένι. βρέθηκε να έχει προσβληθεί από την πανδημία και ότι όλη η ομάδα τέθηκε σε αυτοαπομόνωση ενόψει των προσεχών τεστ ελέγχου, στα οποία θα υποβληθούν οι ποδοσφαιριστές κι όλο το ποδοσφαιρικό τιμ.

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει πως κατά τη διάρκεια των τεστ που διενεργούνται βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου, ο παίκτης Γουέστον ΜακΚένι βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Ούσα σε πλήρη συμμορφωση με τους κανονισμούς και το πρωτόκολλο, η ομάδα μπήκε σε απομόνωση. Αυτή η διαδικασία θα επιτρέψει σε όλα τα άτομα που βρεθούν αρνητικοί στους ελέγχους να συνεχίσουν την καθημερινή τους προπόνηση και τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους, αλλά δεν θα είναι σε επαφή με άτομα εκτός της ομάδας.

Η ομάδα είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι »μπιανκονέρι», με τον ΜακΚένι να είναι μάλιστα ενας από τους παίκτες που έπαιρνε κανονικά μέρος στις προπονήσεις μαζί με τους άλλους παίκτες που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους, όπως οι Μοράτα και Αρτούρ.

Εν τω μεταξύ, η Γιούβε γνωστοποίησε πως βρέθηκαν προσβεβλημένοι από τον κορονοϊό άλλα δύο μέλη της ομάδας Κ23, ο παίκτης Λούκα Ρόζα και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου, που είχαν μπει ήδη σε απομόνωση. όταν βρέθηκε θετικός στον ιό ο τεχνικός Λαμπέρτο Τζάουλι.