Αδερφή Κριστιάνο Ρονάλντο: «Απάτη ο κορονοϊός!»

Στους… αρνητές του κορονοϊού συμπεριλαμβάνεται και η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, η οποία ξέσπασε σε μήνυμά της στο «Instagram».

Αδερφή Κριστιάνο Ρονάλντο: «Απάτη ο κορονοϊός!»

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, όχι μόνο αρνείται την ύπαρξη του κορονοϊού, αλλά θεωρεί και πως ο αδερφός της ίσως να είναι… προφήτης που θα ανοίξει τα μάτια του κόσμου!

Θετικός στον κορονοϊό και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Αφότου έγινε γνωστό πως ο Πορτογάλος επιθετικός είναι θετικός στην πανδημία και αποχώρησε από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για να επιστρέψει στο Τορίνο και την Γιουβέντους, η Κάτια Αβέιρο ξέσπασε σε μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο «Instagram» για τον κορονοϊό.

«Αν ο Κριστιάνο πρέπει να ξυπνήσει όλο τον κόσμο, τότε είναι προφήτης σταλμένος από τον Θεό. Ευχαριστώ! Πιστεύω πως χιλιάδες κόσμου πίστεψε στην πανδημία, στα τεστ και στα μέτρα που λήφθηκαν. Ανάμεσά τους κι εγώ.

Όμως είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχω δει από τότε που γεννήθηκα. Πλέον σήμερα σηκώνομαι να χειροκροτήσω στη φράση: “Αρκετά να είμαστε μαριονέτες σε αυτόν τον κόσμο”. Παρακαλώ, ανοίξτε τα μάτια σας», έγραψε σχετικά.