Διαψεύδουν στην Τσέλσι τον καυγά Καντέ – Λάμπαρντ

Η διοίκηση της Τσέλσι διέψευσε το δημοσίευμα της «Le Parisien» και τονίζει ότι δεν υπάρχει ρήξη στη σχέση του Ενγκολό Καντέ με τον προπονητή του στον σύλλογο, Φρανκ Λάμπαρντ.

Διαψεύδουν στην Τσέλσι τον καυγά Καντέ – Λάμπαρντ

Μία απάντηση στο δημοσίευμα της «Le Parisien» έδωσε η Τσέλσι και διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ρήξη στις σχέσεις των Ενγκολό Καντέ και Φρανκ Λάμπαρντ.

Η γαλλική εφημερίδα έκανε λόγο για έντονο καυγά ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον προπονητή του, επειδή ο τελευταίος δεν επέτρεψε στον Γάλλο χαφ να χάσει μία προπόνηση για να παραστεί σε έναν γάμο που ήταν καλεσμένος, λίγο πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Τα προβλήματα βέβαια στις σχέσεις των δύο ανδρών δεν σταματούν εδώ, καθώς και κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου φέρεται να υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσά τους και για το μέλλον του παίκτη.

Συγκεκριμένα, για τον 29χρονο μέσο υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο μάλιστα να επιθυμεί την μετακίνησή του στους «νερατζούρι» που βρίσκεται ο πρώην προπονητής του στους «μπλε», Αντόνιο Κόντε. Η απάντηση του Λάμπαρντ ήταν και πάλι αρνητική και το γεγονός ότι ο παίκτης παρέμεινε τελικά στους λονδρέζους κάθε άλλο παρά τον χαροποίησε.

Μάλιστα, πληροφορίες τονίζουν ότι ο Καντέ αρνείται ακόμα και να κοιτάξει στα μάτια τον προπονητή του και περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με την ελπίδα να αποχωρήσει από την ομάδα και να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του.

Εκπρόσωποι της Τσέλσι πάντως, διαψεύδουν τις κακές σχέσεις ανάμεσα σε Ενγκολό Καντέ και Φρανκ Λάμπαρντ χαρακτηρίζοντάς τις «ανοησίες» και υπογραμμίζουν πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του ποδοσφαιριστή.