Η Φενέρμπαχτσε «παλεύει» να ξεφορτωθεί τον Γκάρι Ροντρίγκες

Μεγάλες προσπάθειες κάνει η Φενέρμπαχτσε για να απαλλαγεί από το μεγάλο συμβόλαιο του Γκάρι Ροντρίγκες, τον οποίο ήθελε ο Ολυμπιακός.

Η Φενέρμπαχτσε «παλεύει» να ξεφορτωθεί τον Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες απασχόλησε πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό και οι δύο πλευρές μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία. Με τον 29χρονο ακραίο επιθετικό ασχολήθηκαν πολύ σοβαρά οι Πειραιώτες και υπήρξαν στιγμές που έδειχναν πως η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τελικά η μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό δεν έγινε, αλλά το μέλλον του ακόμα παραμένει μετέωρο. Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει μείνει στη Φενέρμπαχτσε στην οποία είναι δανεικός μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Αυτό σημαίνει ότι η Φενέρ θα πρέπει να πληρώσει στον Γκάρι ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ ξεκαθάρισε σε συνάντηση του με τη διοίκηση του συλλόγου πως δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή. Ο Ροντρίγκες είναι εκτός πλάνων και το όνομα του δεν υπάρχει στο σχεδιασμό της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το θέμα για τον ίδιο είναι πως αυτή τη στιγμή ή θα μείνει στη Φενέρ και δεν θα παίζει ή θα πρέπει να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ, στην οποία και ανήκει. Ο 29χρονος άσος και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να γυρίσει στην ομάδα της Αραβίας. Δεν έχει, όμως, πολλές επιλογές για το μέλλον του και αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι εγκλωβισμένος.

Στη Φενέρμπαχτσε, πάντως, ψάχνουν τρόπο για να τον ξεφορτωθούν, διότι το συμβόλαιο που έχει ο Γκάρι είναι αρκετά υψηλό και δεν θέλουν να δώσουν αυτά τα χρήματα για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται και δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής.