Τραυματίας ο Λεβαντόφσκι, ανησυχία στη Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα της Πολωνίας κόντρα στην Ιταλία για το Nations League και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ την ίδια στιγμή ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν.

Τραυματίας ο Λεβαντόφσκι, ανησυχία στη Μπάγερν

Ανησυχία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου για την κατάσταση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της εθνικής Πολωνίας κόντρα στην αντίστοιχη της Ιταλίας (0-0) την περασμένη Κυριακή (11/10) για την τρίτη αγωνιστική του Nations League. Ο διεθνής άσος χτύπησε στον αστράγαλο και αντικαταστάθηκε στο 82ο λεπτό από τον Κάρολ Λινέτι και πλέον αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός του παίκτη δεν είναι σοβαρός και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει αποκλειστεί και από την αποστολή του συγκροτήματός του για το αυριανό (14/10, 21.45) παιχνίδι με αντίπαλο την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Παρόλα αυτά, στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση του παίκτη, ενόψει και των προσεχών αναμετρήσεων της ομάδας. Οι Βαυαροί αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Αρμίνια Μπίλεφελντ το προσεχές Σάββατο (17/10) για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga, ενώ στη συνέχεια έχουν και το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης την επόμενη Τετάρτη (21/10) στο Μόναχο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε ο Ρόμπερτ να αγωνιστεί κανονικά, αν και ο χρόνος είναι λίγος. Έχουμε καλούς φυσιοθεραπευτές. Ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι σοβαρός, παρότι ο Ρόμπερτ πονάει. Θα δούμε αν θα είναι έγκαιρα έτοιμος για να αγωνιστεί. Από τον ίδιο εξαρτάται», είπε για το σχετικό θέμα ο εκπρόσωπος της εθνικής Πολωνίας, Γιάκουμπ Κιατκόφσκι.