Ο Ολυμπιακός πρόλαβε τη Σπόρτινγκ για τον Μαρτίνς

Η πορτογαλική ιστοσελίδα sapo.pt αποκάλυψε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προόριζε τον Πέδρο Μαρτίνς για διάδοχο του Ζεσούς.

Ο Ολυμπιακός πρόλαβε τη Σπόρτινγκ για τον Μαρτίνς

Σύμφωνα με τη sapo.pt «η Σπόρτινγκ ψάχνει για νέο προπονητή και η διοίκηση είχε δύο επιλογές. Η μία ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος όμως είχε συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο δεύτερος ήταν ο Μιγκέλ Καρντόζο ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά στη Ρίο Άβε. Κι εκεί όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε η Σπόρτινγκ καθώς ο Πορτογάλος προπονητής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ναντ».

Ο νυν τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ζεσούς είχε αποφασίσει να φύγει από τα «λιοντάρια» στο τέλος της σεζόν. Δεν θα καθόταν με τίποτα, ύστερα από τα επεισόδια σε βάρος του και σε βάρος των παικτών που έκαναν οι οπαδοί όταν επιτέθηκαν στο προπονητικό κέντρο. Επόμενος προορισμός του είναι η Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία.

Η διοίκηση της Σπόρτινγκ είχε στα υπόψη τον Μαρτίνς αλλά καθυστέρησε πολύ να κινηθεί. Ή μάλλον ο Ολυμπιακός κινήθηκε πιο γρήγορα, κλείνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό από τον Απρίλιο κιόλας (η συμφωνία ανακοινώθηκε στις 9 Απριλίου), αφήνοντας τους παράγοντες της Σπόρτινγκ στα κρύα του λουτρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πορτογαλικής ιστοσελίδας, η διοίκηση της Σπόρτινγκ εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο πρόσληψης του Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος είναι σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της πορτογαλικής ομάδας.