Το σήκωσε ο Γκιγιέρμε με την Αλ Σαντ (pics)

Ο Γκιγιέρμε που άφησε τον Ολυμπιακό για να φορέσει τη φανέλα της Αλ Σαντ πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο με τη νέα του ομάδα.

Το σήκωσε ο Γκιγιέρμε με την Αλ Σαντ (pics)

Τον πρώτο του τίτλο με τη φανέλα της Αλ Σαντ πανηγύρισε ο Γκιγιέρμε. Συγκεκριμένα η Αλ Σαντ επικράτησε με σκορ 4-0 της Αλ Αράμπι, μίας κατώτερης ομάδας και κατέκτησε το QSL Cup.

Χαρακτηριστικό της διαφοράς δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το γεγονός πως η Αλ Σαντ αγωνίστηκε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς δέκα διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν κληθεί στην Εθνική ομάδα του Κατάρ. Παρόλα αυτά επικράτησε άνετα με τον Σάντι Καθόρλα να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού έπαιξε στον τελικό του QSL Cup το οποίο κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία της Αλ Σαντ. Για τον Τσάβι αυτό το τρόπαιο ήταν το τρίτο τρόπαιο που κατέκτησε από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα. Για την Αλ Σαντ αυτός ήταν ο 72ος τίτλος της ιστορίας της.

Ο Γκιγιέρμε ανάρτησε φωτογραφίες με το τρόπαιο στα social media και έγραψε: «Ο πρώτος τίτλος με την Αλ Σαντ και ελπίζω να έρθουν περισσότεροι». Δείτε και την ανάρτηση του Βραζιλιάνου άσου.